Bofab

Bofab tillverkare av transportörer i över 50år

Behöver ni effektivisera ert produktionsflöde? Hos oss på Bofab får du en personlig service när det gäller allt från offert, konstruktion till färdig produkt och installation. Med över 50 års erfarenhet inom tillverkning av transportörsystem kan vi garantera en hög kvalitet och driftsäkerhet hos våra produkter, och en prisvärd lösning. Våra produkter är Bandtransportörer, Kedjetransportörer, Rullbanor och Spiraltransportörer 

Vår affärsidé

Vi erbjuder företag inom tillverkningsindustrin, tekniska konsulter, OEM-företag och maskinbyggare våra internt egenproducerade transport- och automationslösningar. Där kvalitet, service och genom praktisk handledning skall generera vinst och ett bättre produktflöde i kundens produktionsapparat. Det vill säga genom att lyssna på våra kunder och tillvarata vår personals kompetens skall vi vara en leverantör som hjälper vår kund att uppnå dess mål, funktionsnytta och produktionsvinst.

Engagerad personal

Engagerad personal är av allra högsta prioritet för oss, och därför vi vågar påstå att alla på Bofab tar ansvar utifrån kundens perspektiv. De är vårt mål är att leverera och tillverka professionella lösningar anpassade för just din applikation och produktion. Med andra ord så ska våra lösningar präglas av kvalitet, innovation och snabba leveranser till ett konkurrenskraftigt pris.

personal bofab 1
personal bofab 1

Vår affärsidé

Vi erbjuder företag inom tillverkningsindustrin, tekniska konsulter, OEM-företag och maskinbyggare internt egenproducerade transport- och automationslösningar. Kvalitet, service och genom praktisk handledning skall generera vinst och ett bättre produktflöde i kundens produktionsapparat. Det vill säga genom att lyssna på våra kunder och tillvarata vår personals kompetens skall vi vara en leverantör som hjälper vår kund att uppnå dess mål, funktionsnytta och produktionsvinst.

Engagerad personal

Engagerad personal är av allra högsta prioritet för oss, och därför vi vågar påstå att alla på Bofab tar ansvar utifrån kundens perspektiv. Det är vårt mål är att leverera och tillverka professionella lösningar anpassade för just din applikation och produktion. Med andra ord så ska våra lösningar präglas av kvalitet, innovation och snabba leveranser till ett konkurrenskraftigt pris.

Korta fakta om Bofab:

  • Vår första transportör var en ostvändare till ett mejeri
  • Vi konstruerar allt från enskilda lösningar till hela system
  • Vi har låg personalomsättning och hög kunskapsbank
  • Våra transportörer har en bandbredd från 80-1500 mm
  • Våra bandtransportörer klarar vikter upp till 500 kg
  • Vi kan sedan 2013 erbjuda våra kunder vattenskärning i en mängd olika material
Bofab förr

Grundades av Nils Fredriksson

Första transportören byggdes

Vi har byggt antal transportörer

%

Ungefär så många av dessa är specialkonstruerade

%

Ungefär så många konstrueras under eget tak

SIGILL SKOLD VANSTER STOR SVART TEXT